Rörelsen växer sig över landet

Edcamprörelsen växer stadigt i Sverige och många nya knytkonferenser har skapats där lärare går samman och utbyter idéer med varandra. Det känns som om den här typen av konferenser har kommit för att stanna. Utgångspunkten att gå tillsammans under icke konventionella former och få möjlighet att ventilera sina pedagogiska tankar i möten som dessa berikar och vidgar vyerna. Det är vår övertygelse.

I en alldeles nystartad nationell sajt som går under namnet Edcamp Sverige finns alla Sveriges olika knytkonferenser samlade. Som exempel hade Partille i Göteborg sin första Edcamp den 14/3 och Västerås har sin första träff den 28/3. I den ovan nämnda samlingssajten kan man även läsa ett bra inlägg i Skollyftet där Anna Kaya  skriver mer om hennes tankar till idén att dra igång det här och tankarna till Edcamp som fenomen. Hon har även skrivit ett bra blogginlägg och sammanfattat Edcamp Stockholms andra träff nu senast i februari

Den 19 april är det dags för detta att ske  i Luleå. Så tveka inte att anmäla dig NU. Många är redan anmälda och platserna är begränsade.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s